Θεραπευτικό

Θεραπευτικό μασάζ

Διάρκεια 45΄  Τιμή : 10 €

Κυρίως στόχος του θεραπευτικού μασάζ είναι η ανακούφιση από τον πόνο ( ενδείκνυται για χρόνιους πόνους ). Δίνει θεραπευτικά ερεθίσματα σε όλα τα ενεργειακά κέντρα του σώματος.

Με το θεραπευτικό μασάζ επιτυχάνουμε την θετική επίδραση τόσο στο σώμα, όσο και στο πνεύμα, όπου εκτιμάται από όλo και περισσότερα άτομα. Η δημοτικότητά του αυξάνεται διαρκώς ως μια ιδιαίτερα αποτελεσματική, εναλλακτική θεραπεία. Το θεραπευτικό μασάζ χρησιμοποιείται ως μέσο αναζωογόνησης και ευεξίας, βοηθά στη μείωση του πόνου, του άγχους και του στρες. Γενικότερα έχει θεραπευτικούς σκοπούς, και καταπραΰνει σωματικούς πόνους, αλλά και παθήσεις όπως η αρθρίτιδα και νευρικά προβλήματα.

Επίσης,με το θεραπευτικό μασάζ επιτυγχάνουμε την αύξηση της ελαστικότητας των μυών,την ανακούφιση στους μυς από τις εντάσεις απαλύνοντας τον πόνο, επίσης μειώνει την κόπωση και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος οξυγονώνοντας τα κύτταρα.

Τέλος,συντελεί στην αποτοξίνωση του οργανισμού,ενισχύει το ανοσοποιητικό μας σύστημα, καθώς μειώνει το στρες και αναζωογονεί το πνεύμα. Η θεραπευτική αξία του μασάζ θα σας αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους γιατί θα βελτιώσει την ψυχοσωματική σας κατάσταση.

 

 

ONLINE ΚΡΑΤΗΣΗ ΚΗΦΙΣΙΑ